Deze basiscursus voedselveiligheid, bestaat uit 42 modules opgedeeld in 6 hoofdstukken.

  1. HACCP: oorsprong en belang van voedselveiligheid
  2. Wettelijke verplichtingen en commerciële normen
  3. GMP’s
  4. Kritische Controlepunten
  5. Allergenen
  6. Food Defense

Als bedrijf heb je de mogelijkheid de cursus volledig op maat van jouw organisatie te maken. Zo kan je:

1. Vrij kiezen welke modules je gebruikt

2. Zelf eigen materiaal toevoegen

Voor elk bedrijf wordt een  gepersonaliseerd platform aangemaakt, met eigen logo en teksten en foto’s van het eigen bedrijf. Zo kunnen je medewerkers zich aanmelden in een herkenbare omgeving en kunnen ze onmiddellijk aan de slag. De leerstof in elke module is op een eenvoudige wijze uitgelegd en met behulp van video’s, animaties, pictogrammen en schema’s wordt alles snel verwerkt en begrepen. Na elk nieuw stukje leerstof volgt een leuke oefening waarop je medewerker onmiddellijk feedback krijgt. Zo leren je medewerkers spelenderwijs de belangrijkste begrippen van de voedselveiligheid en krijgen ze de basisprincipes voedselveiligheid snel onder de knie!  Jij kan als werkgever volgen wie wat wanneer heeft doorlopen.