Waarom Moviemento?

Altijd & overal beschikbaar

Moviemento is een online tool, dus de cursist kan hem waar en wanneer hij/zij maar wil gebruiken. Operatoren uit verschillende vestigingen kunnen gewoon ter plaatse een opleiding volgen. Zo is het niet langer noodzakelijk om personeelsleden en opleiders in eenzelfde ruimte samen te brengen.

Bespaar tijd en geld

Je betaalt slechts een klein bedrag per cursist, waardoor dit leerplatform ook voor kleine bedrijven betaalbaar is. Maar de grootste besparing ligt wellicht op het vlak van tijd: geen verplaatsingen van de operatoren of lesgever, geen zware administratieve werklast voor het hr-departement ...

Geen rem op de productie

In productiebedrijven telt meestal maar één prioriteit: de machines moeten blijven draaien. Grote groepen gedurende uren of dagen in een leslokaal afzonderen, is dan niet altijd evident. Iedereen volgt de lessen waar en wanneer het past. Indien nodig worden de lessen opgesplitst zodat ze in het werkschema passen.

“Ik vind het erg prettig dat ik de voortgang in percentage kan zien, dan weet je hoe ver je bent. Ook leuk is het feit dat ik mijn eigen prestaties kan uitprinten als ik klaar ben, dat is iets om trots op te zijn.”

Stef Braeken

Voorman IZICO

Ga ook aan de slag met Moviemento

Is Moviemento ook voor jouw bedrijf de ideale oplossing is? Vraag een demo aan en ontdek zelf wat Moviemento te bieden heeft.

Contact

Designed en developed by Noticed