Waarom Moviemento?

Studeren op eigen ritme

Niet iedereen leert even vlot nieuwe zaken. Sommige mensen zijn gewoon wat trager, anderen hebben het moeilijker met de taal. In een leerplatform op maat van het individu doet het er niet toe of iemand er een uurtje langer over doet. Wat telt, is dat iedereen de eindstreep haalt en de juiste kwalificaties verwerft.

Individuele leerpakketten

De lesinhoud kan voor elke cursist afzonderlijk worden bepaald. De hr-verantwoordelijke, teamleider of kwaliteitsverantwoordelijke kiest op basis van ervaringsniveau, jobinhoud, functieomschrijving enz. welke lessen een cursist moet volgen. Zo ben je er zeker van dat iedereen de juiste materie onder de knie krijgt, en moet niemand tijd verspillen aan gekende onderwerpen.

Onmiddellijke feedback op de oefeningen

Leren zonder oefenen is niet efficiënt. Daarom volgt er na elke les een testje met onmiddellijke feedback. Zo leert de cursist uit zijn/haar eigen fouten en is de werkgever zeker dat iedereen het vereiste niveau haalt.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Foto’s en video’s helpen om soms moeilijke concepten, technieken en processen eenvoudig uit te leggen. Bij een interactieve tool zoals Moviemento wordt de deelnemer onmiddellijk uitgedaagd om zijn nieuwe kennis te bewijzen, waardoor zijn aandacht niet verslapt. De afwisseling van theorie en praktijk, beeld en klank, leren en oefenen maakt van Moviemento een geschikt leerinstrument voor elk productiebedrijf.

“Omdat je lesmateriaal met illustraties en gesproken tekst kan aanbieden, nemen UZK’s meer op dan dat van bijvoorbeeld een instructieboekje. Wat ons aanzienlijk tijd bespaart is ook dat je testen naar een volledige groep kan sturen.”

Maartje Janssen

Consultant Randstad

Ga ook aan de slag met Moviemento

Is Moviemento ook voor jouw bedrijf de ideale oplossing is? Vraag een demo aan en ontdek zelf wat Moviemento te bieden heeft.

Contact

Designed en developed by Noticed