Waarom Moviemento?

Op maat van jouw bedrijf

Je bepaalt zelf wie welke lessen moet volgen. Een ervaren operator heeft niet dezelfde noden als een jobstudent of uitzendkracht aan de verpakkingslijn. Daarom kan je de lessen selecteren naargelang het functieprofiel en de individuele noden van de werknemer. Heeft iemand bijscholing nodig? Geen probleem, dan selecteer je gewoon enkele bijkomende lessen en even later kan je operator probleemloos aan een andere lijn worden ingezet.

Gedetailleerde rapportering

Alle testresultaten worden zorgvuldig bijgehouden in de persoonlijke account van de werknemer. Zo weet de werkgever altijd welke lessen de operator heeft gevolgd. Deze informatie kan je ook gebruiken bij een audit.

Moviemento is meertalig

Het platform is beschikbaar in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Zo kunnen al je werknemers in alle vestigingen de opleiding volgen in de taal die ze het best beheersen. Wist je trouwens dat je de visuele omgeving kan afstemmen op je huisstijl en bedrijfslogo?

Eenvoudige administratie en 100% papierloos

Het inplannen, organiseren en bijhouden van de opleidingstrajecten is vaak een zware last voor de hr-afdeling. Met een allesomvattend platform zoals Moviemento verdwijnt dit grotendeels. Moviemento kan zelfs gekoppeld worden aan je hr-platform, waardoor alle relevante informatie automatisch wordt uitgewisseld: personeelsgegevens, opleidingsnoden, resultaten ...

En daar alles papierloos (en zonder verplaatsingen!) gebeurt, draag je ook een steentje bij aan een schoner milieu!

Flexibel en schaalbaar

Wil je één werknemer of honderd werknemers opleiden? In één vestiging of over de hele wereld verspreid? Op hetzelfde ogenblik of afhankelijk van ieders uurrooster? Met dezelfde materie of voor iedereen een individueel leertraject? Moviemento laat alle mogelijkheden open.

“Omdat je lesmateriaal met illustraties en gesproken tekst kan aanbieden, nemen UZK’s meer op dan dat van bijvoorbeeld een instructieboekje. Wat ons aanzienlijk tijd bespaart is ook dat je testen naar een volledige groep kan sturen.”

Maartje Janssen

Consultant Randstad

Ga ook aan de slag met Moviemento

Is Moviemento ook voor jouw bedrijf de ideale oplossing is? Vraag een demo aan en ontdek zelf wat Moviemento te bieden heeft.

Contact

Designed en developed by Noticed